Blir alla drömmar sanna så ska jag aldrig mer sova!

Jisses alltså! Inatt drömde jag en skitläskig dröm. Det var inte hemskt som i en skräckfilm, utan det var läskigt på ett annat sätt. Jag drömde i alla fall att jag hade blivit antagen till utbildningen jag helst av allt ville gå på (vet inte vad det var, men det var något jag ville mer än något annat) och hade precis flyttat dit. Jag bodde i ett jättestort hus som bara var ett enda stort rum. Det såg typ ut som en gymnastiksal! Haha! Det låg långt hemifrån och det fanns inte möjlighet till telefoner och datorer, förutom på skolan. Hur knäppt är inte det? Men vänta bara, det blir knäppare! Alla på skolan pratade svenska, men jag förstod inte ett ord av vad de sa. För mig lät det som att det vad kinesiska och vissa röster lät som djurläten. Jag stod och vevade med händerna och försökte få dem att förstå vad jag sa, men ingen av dem fattade det heller. De bara tittade konstigt på mig och gick därifrån, haha! När vi skulle ha upprop och se att alla var där så fanns inte mitt namn med på listan, men min mammas namn fanns med, för att hon hade skrivit under på ett kvitto från en mataffär som vi hade handlat på dagen innan. What!? Jag försökte förklara att hon var min mamma och att det måste ha blivit ett missförstånd, men då sa de att jag var tvungen att vinna i monopol mot Barack Obama om jag skulle få börja på skolan! HAHAHA! Efter det tog nog drömmen slut, för jag kan inte minnas att Barack Obama himself var med i den! 
Det var den konstigaste drömmen jag har haft på länge! Haha! Men det är ju skönt att det inte var på riktigt! Och jag hoppas att det inte är sant att alla drömmar går i uppfyllelse! De bra drömmarna får gärna gå i uppfyllelse, men de dåliga kan ta och försvinna! Den här drömmen skulle delvis kunna få gå i uppfyllelse; det hade ju inte varit så dumt att bli antagen till den utbildning man helst av allt vill gå på och heller inte så dumt att träffa Barack Obama! Han verkar vara en så klok och trevlig person!
 
 

Vem är jag?

Man hittar kärlek på de konstigaste ställena! Jag hittade kärlek på stenplattorna! <3
 
Då var vi igång! Jag är ganska ny på detta, så jag vet inte riktigt hur man ska skriva i ett blogginlägg, men vi kör på så får ni säga till om det är något ni tycker att jag borde göra annorlunda!
Jag har suttit och försökt designa bloggen som jag vill ha den, men blir aldrig riktigt helt nöjd, men det får väl duga till en början! 
Jag kan ju börja med att berätta lite om vem jag är! Jag är en tjej på 20 år som har hamnat mitt i livets största vägskäl och har ingen aning om vilken väg jag ska ta! Jag tog studenten för 2 år sedan och har efter det gått på folkhögskola och gjort roliga saker. Nu känner jag att det är dags att ta nästa steg och göra något större, men vad det ska bli har jag inte kunnat bestämma mig för ännu. Det finns så många saker jag vill göra, och vissa kan man inte vänta för länge med, för då anses man vara för gammal. Problemet är att jag skulle vilja göra alla dessa saker innan jag eventuellt skaffar familj och barn och slår ner mina rötter! Men skulle jag göra det så skulle jag säkert vara 50-60 år när det skulle inträffa, haha!
Några av de sakerna jag vill göra är att åka till USA som au-pair, jobba i Australien, plugga på universitet och skaffa mig en utbildning, resa runt i världen, åka som volontär till Afrika, ev. jobba för Läkare utan gränser i Afrika och massa mer saker!
Just nu sommarjobbar jag inom hemtjänsten, vilket jag trivs otroligt bra med! Det är klart att det är jobbigt ibland så att man bara vill gå hem, men så är det säkert på alla arbetsplatser!
Jag har sökt till universitet i både Sverige och Norge och väntar nu på svar från dem! Jag vet att jag har chans att komma in på de linjer/program jag har sökt, men jag vet också att jag är precis på gränsen, så de som läst upp sina betyg och nu har full pott kan precis slinka in framför mig och knycka min plats. Så man kan säga att jag är väldigt nervös och spänd inför antagningsbeskedet. Jag tror att antagningsbeskedet från Sverige kommer den 9 juli (alltså om en vecka i morgon) och från Norge den 20(!) juli! Sen är jag så illa tvungen att bestämma mig för vad jag ska göra, oavsett om jag kommer in eller inte. Jag vägrar sitta hemma och inte göra någonting alls!
Det är nog såhär en beskrivning av mig ser ut just nu! Jag kan berätta mer en annan gång, men detta får räcka för nu!
Till alla er som också har sökt utbildningar på högskolor och universitet och allt vad det kan vara: LYCKA TILL! Jag håller tummarna för er alla!
 
Kram på er! 

HEJ!

Välkommen hit och jag hoppas verkligen att ni alla har det toppenbra där ute! 
Jag vill förklara namnvalet till denna blogg; jag är en tjej som har fått kämpa för det mesta här i livet, men klagar inte, för det är ju så det ska vara! Det sägs ju att "för att komma till toppen måste man gå till fots"! Jag valde att döpa denna blogg till "THE ONE WHO MADE IT" dels för att ha något att sträva efter och leva upp till, men också för att jag tycker att jag redan klarat av så många saker som kan platsa under en sådan rubrik!
Den här bloggen vill jag tillägna just sådana saker! Jag vill berätta både för er och ett framtida jag hur jag har upplevt mina motgångar och framgångar och sådant som händer runt mig!
Jag hoppas att ni hittar tillbaka hit flera gånger, och ni får väldigt gärna dela med er av egna tankar och händelser! :) 
KRAM PÅ ER! 
Visa fler inlägg